Banc Sabadell fa front a la crisi i amplia el centre corporatiu a la ciutat


Temes relacionats

Mas: 'El rescat tindrà condicions però calia treure la por del sistema i del país' (12/jun/12)

El president del Sabadell descarta que el banc s'aculli al rescat financer (12/jun/12)


  • Comparteix:

Banc Sabadell ha inaugurat aquest dilluns a Sant Cugat un nou centre corporatiu que demostra el creixement de l'entitat, tot i la conjuntura del sistema financer espanyol. El nou complex permetrà acollir l'activitat interna del banc i aplegarà més de 2.000 treballadors. Tant el president de la Generalitat, Artur Mas, com l'alcaldessa, Mercè Conesa, han coincidit a elogiar el bon full de ruta que ha seguit l'entitat financera per arribar a ser la quarta entitat bancària de l'Estat espanyol.

Es tracta d'una ampliació de l'edifici que l'entitat ja tenia al parc de Can Sant Joan inaugurat el 2003. El recinte supera els 47.000 metres quadrats, que estan distribuïts en un edifici de cinc plantes que sumen 7.000 metres quadrats. El nou complex disposa d'un auditori de 300 places, un centre de formació i diversos serveis per als empleats com una àrea de salut, sales de gimnàs i una unitat mèdica, un restaurant, una àrea de descans i una parafarmàcia.

El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, ha explicat l'objectiu d'aquesta ampliació de les instal·lacions a la ciutat.

Josep Oliu

Vam començar amb un edifici i l'hem ampliat amb un centre que ens permetrà fer les activitats corporatives.



De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que aquesta ampliació demostra la confiança i l'aposta de Banc Sabadell cap a la nostra ciutat. En aquest sentit, Conesa ha destacat les capacitats que atorga el parc de Can Sant Joan, on s'ubica la seu corporativa de Banc Sabadell.

Mercè Conesa

El fet que esteu aquí i continueu apostant per aquest espai vol dir que us convenç aquesta ubicació. Trobeu les possibilitats de desenvolupar el vostre actiu empresarial.




En línies similars s'ha expressat el president de la Generalitat, Artur Mas, que ha assegurat que aquest nou centre corporatiu demostra que Banc Sabadell creix i que ha fet bé les coses fins al moment.

Artur Mas

Una seu com aquesta és un impacte i un missatge de confiança. Dins les entitats financeres s'ha de distingir.







Les obres del nou complex han tingut un cost de 40 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.