Sant Cugat acull la Convenció de directius del Banc CAM-Banc Sabadell


Temes relacionats

Banc Sabadell fa front a la crisi i amplia el centre corporatiu a la ciutat (12/jun/12)

Mas inaugura avui el nou centre de Banc Sabadell i la residència Cugat Natura (11/jun/12)


  • Comparteix:

Auditori del Banc Sabadell durant la reunió / Font: Bancsabadell.com

Auditori del Banc Sabadell durant la reunió / Font: Bancsabadell.com

L'auditori del nou centre del Banc Sabadell a Sant Cugat ha estat l'escenari, recentment, de la convenció de Banc CAM (Caja de Ahorros del Mediterráneo) i el banc vallesà. L'objectiu de la trobada ha estat presentar l'estructura i les línies de negoci de Banc Sabadell, així com les prioritats i criteris de negoci que regiran tota la xarxa bancària després de la incorporació del Banc CAM. A la trobada s'han reunit 400 directius de les xarxes comercials d'ambdues entitats.

Aquesta ha estat una primera reunió amb els responsables del negoci, complementària a la qual va tenir lloc la setmana passada a Alacant amb els seus homòlegs del territori històric de CAM (País Valencià, Balears i regió de Múrcia).

Recentment, Banc Sabadell ha pres el control definitiu de Banc CAM, i Josep Oliu, president de l'entitat, és també el nou president de CAM-Sabadell. En aquest context, a la reunió s'ha exposat el desafiament que suposa l'operació Banc CAM, així com l'assimilació dels nous mercats que implica la seva incorporació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.