ACC1Ó explica als empresaris com han de portar els seus productes a l'exterior


Temes relacionats

ACC1Ó exposa la importància de l'exportació de les empreses catalanes (20/jun/12)


  • Comparteix:

La jornada s'ha celebrat al parc Arroba Sant Cugat

La jornada s'ha celebrat al parc Arroba Sant Cugat

Analitzar acuradament el mercat i el producte són les claus perquè les empreses comencin a vendre a l'exterior. Aquests són alguns dels punts que han tractat 11 empresaris de la comarca en una jornada d'iniciació a l'exportació celebrada al Parc empresarial Arroba Sant Cugat, organitzada pel departament de la Generalitat ACC1Ó.

Es tracta d'una jornada d'iniciació a l'exportació que ha exposat als assistents els beneficis de portar els seus productes a l'exterior i com s'ha de fer aquest procés. Després d'aquestes jornades, les empreses interessades poden entrar a formar part del programa de suport a l'exportació impulsat des d'ACC1Ó, amb la col·laboració de diferents associacions empresarials i cambres de comerç. És una iniciativa que durant un any ofereix a les empreses participants assessorament personalitzat a cada cas i un acompanyament durant tot el procés.

L'assessora de comerç exterior de la Cecot, Àsun Cirera, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu d'aquestes trobades és sensibilitzar unes 2.000 empreses sobre els beneficis de l'exportació i aconseguir que 600 hi apostin.

Àsun Cirera

L'objectiu és arribar a sensibilitzar 2.000 empreses a través de jornades com aquesta. I iniciar 600 més en l'exportació.


Segons dades d'ACC1Ó, a Catalunya hi ha prop d'11.000 empreses que tenen potencial per exportar els seus productes però que encara no s'han decidit a fer el pas. ACC1Ó és un departament de la Generalitat que té per objectiu el suport a l'empresa i ho fa a través de jornades temàtiques com la d'avui o a través d'assessorament en diversos àmbits del món empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.