Acord entre la Cambra i Banc Sabadell per promoure la internacionalització


Temes relacionats

Sant Cugat acull la Convenció de directius del Banc CAM-Banc Sabadell (18/jun/12)

La Cambra de Terrassa impulsa 77 empreses a Sant Cugat (20/gen/12)


  • Comparteix:

Marià Galí, de la Cambra, a l'esquerra, i Josep Canalías, de Banc Sabadell / Font: Cambra de Comerç

Marià Galí, de la Cambra, a l'esquerra, i Josep Canalías, de Banc Sabadell / Font: Cambra de Comerç

La cambra de Comerç i Indústria de Terrassa i Banc Sabadell, amb delegacions a Sant Cugat, han signat una col·laboració per facilitar l'accés al crèdit i l'exportació de les empreses. El nou conveni contempla facilitats per promoure la internacionalització empresarial i l'accés a línies de crèdit per valor de 100 milions d'euros, entre d'altres.

Els punts de l'acord han estat, en primer lloc, la posada a disposició de les empreses, per part de Banc Sabadell, de línies de crèdit que facilitaran l'accés al finançament empresarial i que tindran un valor de 100 milions d'euros. També s'ha contemplat un pla per contribuir a impulsar la internacionalització de les empreses de la Cambra, i s'ha creat un pla de foment d'activitats informatives i de formació en l'àmbit del comerç internacional. Una targeta de crèdit conjunta per a les empreses membres de l'entitat i la renovació de l'acord de patrocini de Banc Sabadell amb els Premis Cambra han estat els últims punts tractats.

La signatura del conveni ha tingut lloc a la seu corporativa de la Cambra de Terrassa i l'han rubricat Marià Galí, president de l'entitat, i Josep Canalías, sotsdirector general de Banc Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.