Sant Cugat Empresarial apropa les companyies a les aules


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, els responsables de l'Escola Pla i Farreras i de Sant Cugat Empresarial

D'esquerra a dreta, els responsables de l'Escola Pla i Farreras i de Sant Cugat Empresarial

Els alumnes de l'institut Pla i Farreras i de l'escola Pureza de Maria podran fer estades de pràctiques en empreses de la ciutat gràcies al conveni entre l'associació Sant Cugat Empresarial i la Fundació Escola d'Emprenedors. L'acord possibilita visites a les companyies, estades individuals i sessions formatives. D'aquesta manera, s'incorpora la vessant pràctica a les sessions que la fundació ja ofereix al Pla i Farreras.

Amb aquesta col·laboració, els alumnes d'aquest dos centres podran fer pràctiques a les empreses associades al Sant Cugat Empreserial, inclòs els comerços de l'associació Sant Cugat Comerç (SCC). La Fundació Escola d'Emprenedors ofereix sessions teòriques en diversos centres educatius sobre el món de l'empresa i l'emprenedoria. Amb aquest acord, que compta amb el suport de l'Ajuntament a través de l'espai Coneixement-Empresa, Sant Cugat Empresarial vol complementar aquesta oferta.

La sotspresidenta de Sant Cugat Empraserial, Concepció Curet, assegura que d'aquesta manera es podran combinar les necessitats educatives i empreserials de la ciutat en benefici de la competitivitat i la productivitat.

Concepció Curet

Volem donar suport al progrma. Així adequarem les necessitats de les empreses i dels estudis. Així desenvoluparem la competitivitat i la productivitat.


L'institut Pla i Farreras ja ha participat aquest darrer curs en les sessions que ofereix la fundació i ara, juntament amb l'escola Pureza de Maria, se sumarà a la proposta de pràctiques que planteja el conveni. El director del Pla i Farreras, Oriol Rodón, ha explicat que l'experiència ha estat molt positiva ja que s'ha cobert una necessitat educativa.

Oriol Rodón

Ha estat molt positiu. Els alumnes estan satisfets. Hem comprovat que els nois tenen la necessitat de ser emprenedors i això ha anat molt bé.


Aquestes pràctiques es coordinaran des de la fundació tenint en compte la disponibilitat de les empreses i de les escoles participants. La intenció dels signants és, en un futur, fer arribar aquesta col·laboració a la resta de centres educatius de la ciutat per a alumnes de darrer any d'ESO, de Batxillerat i també de Formació Professional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.