Pas endavant en la senyalització del CIT


Temes relacionats

Una delegació noruega visita la ciutat per conèixer el funcionament del CIT (28/mar/12)

El CIT es posiciona com a pol industrial de l'àrea de Barcelona en el nou pla d'actuació (22/mar/12)


  • Comparteix:

Reunió de la posada en marxa de la nova senyalització

Reunió de la posada en marxa de la nova senyalització

El Catalonia Innovation Triangle (CIT) instal·larà la nova senyalització unificada dels parcs empresarials de la B-30 a partir de juliol. El consorci de promoció de l'eix de la B-30 - format pels ajuntaments de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola - ja ha informat les associacions empresarials de la zona de la imminent posada en marxa d'aquest projecte.

L'objectiu de la nova senyalització és facilitar l'accessibilitat i la mobilitat de les empreses, universitats i centres de coneixement d'aquest territori i vincular-les amb la marca de referència CIT. Així s'està a punt de culminar un projecte llargament reivindicat per les empreses ubicades a l'eix de la B-30: millorar la senyalització dels parcs empresarials que hi ha en aquesta zona. Està previst que en total es col·loquin unes 170 senyals a la xarxa viària d'aquesta zona. Aquest projecte es finança amb fons europeus Feder, de la Diputació de Barcelona i dels tres ajuntaments implicats.

La nova senyalització ordena tots els parcs empresarials de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola en 11 grans zones, cadascuna de les quals incorpora diversos polígons. També s'han modificat les denominacions dels parcs empresarials - amb la incorporació de la referència CIT - i s'ha creat una codificació per indicar la seva posició respecte el conjunt del territori.

La nova senyalització del CiT no afecta els nomenclàtors oficials ni suposa que les empreses hagin de canviar la seva domiciliació. No representarà, per tant, cap tipus de cost per a les empreses.

A banda d'unificar la imatge a nivell de senyalització, el CIT també posarà en marxa en els pròxims mesos una plataforma digital - Cit.cat - on qualsevol empresa interessada trobarà informació relacionada amb els parcs empresarials, els polígons d'activitat econòmica i els centres universitaris i d'innovació que el conformen. En aquest espai virtual es podran localitzar les empreses actives, així com les ofertes de disponibilitat de naus i solars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.