La Cecot obre el procés per presentar propostes per al premi Reconeixement


Temes relacionats

Cecot premia l'aposta emprenedora de Green Lab Innovation Services (21/oct/11)

La Cecot guardona avui la gestió del consistori amb un reconeixement a les seves bones pràctiques (15/oct/10)

La 15a Nit de l'Empresari premia avui Salvador Alemany (30/oct/09)


  • Comparteix:

Imatge de l'edició anterior / Font: Cecot

Imatge de l'edició anterior / Font: Cecot

La Cecot ha obert el termini per presentar candidatures als premis Reconeixements Cecot 2012 que s'emmarquen anualment durant la Nit de l'Empresari que organitza la patronal vallesana. Aquests guardons pretenen distingir l'esforç, la constància i la capacitat d'adaptació i superació diària de les empreses, les institucions i les persones que les formen, així com la seva contribució al desenvolupament econòmic, al foment de l'ocupació laboral o de la innovació. Les candidatures es podran presentar, per iniciativa pròpia o mitjançant un proposant, a la seu social de la Cecot fins el 14 de setembre.

Poden optar als Reconeixements Cecot 2012 totes les empreses, institucions, associacions i mitjans de comunicació de Catalunya que durant el 2011 s'hagin destacat en alguns dels camps ressenyats a les bases: Empresa més internacional, Valor d'emprendre, Formació i gestió del talent, Reconeixement a la Innovació, Millor jove iniciativa empresarial, Entitat integradora, Gremi/Associació, Millors pràctiques administració pública i Personalitat.

Les empreses i institucions poden escollir la participació en qualsevol de les categories obertes d'aquests Reconeixements Cecot. Poden optar com a màxim a dues categories si ho desitgen.

Les candidatures es podran presentar, per iniciativa pròpia o mitjançant un o una proposant, a la seu social de la Cecot, al carrer Sant Pau de Terrassa, fins el 14 de setembre, d'acord amb el format dels fulls de candidatura que podran descarregar-se a través del web Nitdelempresari.com, i amb totes les dades complimentades per facilitar l'avaluació del jurat qualificador.

La documentació presentada pels participants quedarà dipositada confidencialment al Departament de Comunicació de la Cecot.

El veredicte del Jurat del Reconeixements Cecot 2012 es farà públic el 8 d'octubre i el lliurament de guardons es farà en el transcurs de la 18a edició del sopar de la Nit de l'Empresari, que se celebrarà a finals d'octubre.

El jurat podrà declarar deserts aquells reconeixements que segons el seu criteri, no reuneixin els mèrits suficients o per una insuficient informació en la presentació. També podrà requerir més informació, si ho estima oportú, per poder fer una avaluació més completa del projecte presentat. El jurat resoldrà totes les qüestions que sorgeixin i no estiguin especificades en aquestes bases.

Totes les empreses que presentin candidatura podran gaudir d'avantatges en l'ús o consum de determinats serveis empresarials que ofereix la Cecot com ara formació, estratègia i posicionament on-line i recerca de personal, entre altres.

Cecot ha distingit en diferents ocasions diverses empreses de la nostra ciutat. De fet, durant l'última edició, la companyia santcugatenca Green Lab Innovation Services, ubicada a EsadeCreapolis, es va fer amb el premi a la Millor Jove Iniciativa Empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.