'De Maratón con Pharmaton' premia amb més d' 11.500 euros els joves participants


  • Comparteix:

Boehringer Ingelheim ha repartit més d'11.500 euros en viatges, festivals i concerts / Font: Facebook de 'De Maratón con Pharmaton'

Boehringer Ingelheim ha repartit més d'11.500 euros en viatges, festivals i concerts / Font: Facebook de 'De Maratón con Pharmaton'

Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, reparteix més d'11.500 euros en una promoció per a joves entre 18 i 25 anys a través de les xarxes socials. Els equips han hagut de superar quatre proves i demostrar el seu dinamisme, creativitat i originalitat a l'hora de promocionar les seves candidatures via Facebook, Twitter i Youtube.

Els grups participants a 'De Maratón con Pharmaton' havien d'aconseguir els màxims punts possibles en quatre proves: fer-se una foto de grup divertida, dissenyar la seva pròpia samarreta, composar la cançó de l'estiu i respondre un qüestionari sobre Pharmaton Complex, un fàrmac de l'empresa alemanya. Els guanyadors, Cabrils Team, han rebut un premi de 7.000 euros en viatges, mentre que el segon premi, de 3.000 euros també en viatges, ha estat per l'equip Pharmatonfamily. El tercer premi han estat 1.500 euros en festivals i concerts i ha estat atorgat al grup Puqinuqi.

L'any passat, Boehringer Ingelheim ja va fer un desafiament on-line amb la promoció '¿Estás on? Apúntate a Pharmaton'. Aquest any ha comptat amb la col·laboració de l'empresa Atrápalo i ha incorporat alguns dels guanyadors de l'edició anterior per facilitar la promoció a la xarxa i guiar els equips en la realització les proves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.