Sant Cugat Comerç planta l'Ajuntament durant l'encesa de llums perquè se senten 'menystinguts'


  • Comparteix:

La Plaça Octavià presenta menys llums que l'any passat.

La Plaça Octavià presenta menys llums que l'any passat.

Sant Cugat Comerç ha explicat la seva absència durant l'acte oficial d'encesa dels llums de Nadal explicant que l'Ajuntament ha incomplert l'acord pel qual, diuen, enguany s'augmentava el número de carrers il·luminat. Segons l'entitat comercial, el consistori ha faltat a la seva paraula, i a més, no ha tingut el valor de comunicar-los el canvi de decisió, Per tot, Sant Cugat Comerç ha argumentat que van preferir no ser present a una encesa de llums que s'ha fet sense la seva opinió.

La presidenta de Sant Cugat Comerç ha explicat que se senten 'decebuts' per la decisió, unilateral, de l'Ajuntament de no augmentar el número de carrers il·luminats. Maria Eulàlia Egea assegura que en una reunió, l'abril passat, es van acordar una sèrie de millores en alguns carrers com ara el carrer Martorell o Plana de l'Hospital. A pocs dies per la instal·lació dels llums, els comerciants es van assabentat que de tot allò acordat, res de res:

Maria Eulàlia Egea

Ens assebentem, sense que ningú ens ho digui que han decidit No fer el que vam acordar.


Tot i que, en un principi, era previst que Sant Cugat Comerç, com cada any, sigués present a l'encesa de llums, la seva absència va ser la mostra palpable del seu malestar. Egea creu que s'ha faltat a la paraula i a més, a consciència:

Maria Eulàlia Egea

Quan a mi una persona de l'Ajuntament em diu una cosa, jo me la crec.


Enguany s'han instal·lat el mateix número de llums (379.000 microbombetes) i als mateixos carrers que l'any passat que es mantindran oberts fins passat Reis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.