Egarsat i HP premiaran el teixit empresarial a la Nit de l'Empresari


Temes relacionats

La Cecot obre el procés per presentar propostes per al premi Reconeixement ( 4/jul/12)

Egarsat dissenya una eina per combatre l'abstentisme laboral (10/jul/11)

Egarsat i ISS participen en un projecte sobre l'impacte de la responsabilitat empresarial ( 7/jun/11)

Egarsat premia la política de prevenció de riscos de Construccions Valdó S.A. (11/oct/07)


  • Comparteix:

La delegació santcugatenca d'Egarsat centralitza els serveis i la direcció del grup des del 2007/ Font: Egarsat.es

La delegació santcugatenca d'Egarsat centralitza els serveis i la direcció del grup des del 2007/ Font: Egarsat.es

Les empreses amb seu a Sant Cugat Egarsat i Hewlett Packard (HP) col·laboren en la 18a Nit de l'Empresari per reconèixer, respectivament, les tasques de control de riscos laborals i l'aposta per la innovació del teixit empresarial. La cita anual, organitzada per la patronal vallesana Cecot, és el marc que engloba el lliurament de diversos guardons com els Reconeixements Cecot, el Premi Unimm a la creació de valor social i el Premi Egarsat SP al lloc de treball més segur i saludable.

La societat de prevenció Egarsat, amb seu a Sant Cugat, és l'encarregada d'atorgar, per tretzè any consecutiu, el premi al lloc de treball més segur i saludable 2012. Amb aquest reconeixement, la companyia vol premiar l'esforç d'aquelles empreses que s'han compromès a incorporar mesures preventives en la seva organització per minimitzar els riscos laborals entre els seus treballadors. Els criteris a l'hora d'atorgar el guardó es basen en l'organització de recursos preventius de les empreses en els darrers dos anys, les millores tècniques i organitzatives aplicades, la influència de les activitats d'informació i formació en la qualitat del treball, la gestió de la salut laboral i els resultats en sinistralitat professional i absentisme, entre d'altres.

De la seva banda, la companyia HP, també amb seu a Sant Cugat, pren part en la concessió dels premis empresarials amb una col·laboració en una de les nou categories que emmarquen els Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, concretament el Reconeixement a la innovació. Aquest premi guardona l'aplicació de la tecnologia, especialment l'ús d'internet, en la producció, la gestió i la millora de les condicions laborals de les empreses.

Tots dos guardons es lliuraran durant la 18a Nit de l'Empresari, que acollirà també el Premi Unimm a la creació de valor social. La cita anual tindrà lloc el darrer divendres d'octubre a Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.