Sant Cugat Comerç posa en marxa avui el seu trenet comercial fins el dia de Reis


  • Comparteix:

Maria Eulàlia Egea és la presidenta de Sant Cugat Comerç.

Maria Eulàlia Egea és la presidenta de Sant Cugat Comerç.

Sant Cugat Comerç posa en marxa avui el tradicional trenet que durant tota la campanya de Nadal recorrerà els principals carrers de la ciutat. Amb cada tiquet del tren, a més, s'entrarà en un sorteig setmanal d'un pernil. L'agrupació comercial vol, amb aquestes inicitives, esperonar el comerç local davant les ofertes llamineres de les grans superfícies.

No són només aquests els avantatges de què poden gaudir els clients dels comerços associats a Sant Cugat Comerç, sinó que amb cada val de compra es té dret a una hora de guarderia gratuïta a partir del dia 22 i mitja hora d'aparcament en un dels aparcaments del carrer Colom, els Quatre Cantons, el Monestir o el recentment estrenat de l'Estació.

Els comerciants esperen que unes 8.000 persones es passegin amb aquest trenet comercial que ja compta amb 5 anys d'història. La gerent de Sant Cugat Comerç, Rosa Simón, creu que es tracta d'un incentiu més perquè els santcugatencs es quedin a casa a l'hora de fer les seves compres de Nadal:

Rosa Simón

Fem una valoració molt positiva perquè la gent s'interessa molt pel que fem en aquestes dates


El trenet, que farà diferents recorreguts, des de les 11 del matí fins les dues de la tarda, i de les 5 a les 9 del vespre, tindrà sortida i arribada a la Plaça d'Octavià.

Al marge d'aquests premis, l'entitat també ha programat una cantada de nadales a la plaça Octavià el dia 20 de desembre, així com el repartiment de butelletes de loteria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.