Sant Cugat, municipi de més de 50.000 habitants amb menys atur el 2011


  • Comparteix:

Sant Cugat tanca el 2011 amb un 6'9% d'atur / Font: Gencat.cat

Sant Cugat tanca el 2011 amb un 6'9% d'atur / Font: Gencat.cat

L'anuari econòmic de La Caixa col·loca la ciutat com el municipi català de més de 50.000 habitants que ha tancat el 2011 amb una taxa d'atur més reduïda, un 6'9%. A àmbit estatal, Sant Cugat és la cinquena ciutat amb un nombre més reduït de persones sense feina.

Segons l'informe anual de l'entitat financera, Sant Cugat va tancar el 2011 amb una taxa d'atur del 6'9%, el que suposa un increment respecte l'exercici anterior del 0'4%. Això situa la ciutat 4'4 punts per sota de la mitjana catalana que és de 11'3%, el creixement d'aquest indicador respecte el 2010 és lleugerament inferior a la mitjana del territori ja que a Catalunya l'atur ha crescut mig punt percentual durant l'any passat.

Per sexes a la ciutat hi ha un 6'8% d'homes sense feina i un 7% de dones en aquesta situació. La mitjana a Catalunya se situa en un 11'5% els homes que cerquen feina i en un 11'1% les dones.

Per edats, la franja on hi ha més santcugatencs sense treball és dels 50 als 64 anys amb un 8%. Aquest indicador s'enfila fins al 12'4%.

L'atur juvenil, és a dir en edats compreses entre els 16 i els 24 anys, se situa a la ciutat en un 2'2% mentre que a Catalunya arriba als 6'4%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.