La delegació de la Cambra de Comerç s'inaugura el dia 19 de desembre


  • Comparteix:

la delegació s'instal·la a la casa Aymat.

la delegació s'instal·la a la casa Aymat.

Sant Cugat obrirà la delegació de la Cambra de Comerç el proper dia 19 a la Casa Aymat. L'oficina, que serà la primera en oferir els mateixos serveis que l'ens cameral, tindrà l'objectiu de complementar les accions de l'Ajuntament en matèria de promoció econòmica i desenvolupament del teixit industrial.

Després d'un any de negociacions, la ciutat comptarà per fi amb una seu de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. A diferència de l'oficina de Rubí, la seu santcugatenca serà l'única que oferirà a les empreses les mateixes prestacions que la cambra terrassenca.


Josep Prats

Amb l'Ajuntament ens hem fixat una acció conjunta en una sèrie de projectes des del punt de vista de promoció econòmica


Prats ha deixat clar que la instal.lació de l'oficina de la cambra a Sant Cugat ja estava decidida des de principis d'any. El secretari general ha remarcat que el projecte no ha cristal.litzat fins que no s'han conciliat els respectius interessos de la cambra i l'Ajuntament:

Josep Prats

L'overtura de la delegació s'ha endarrerit perquè hem treballat de cara a no solapar actuacions amb les que ja realitza l'Ajuntament


El pressupost de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa per l'any vinent és de 3 milions d'euros, un 11, 6% més que el passat exercici. Entre els seus plans immediats, es troben la creació d'un consell assessor i un pla de marquèting que permeti un millor servei a les empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.