Els 23 municipis de la B-30, a un pas de constituir-se com a associació


Temes relacionats

L'eix de la B-30 aposta per la innovació i la recerca per a l'atracció de noves inversions (11/feb/12)

L'eix de la B-30 remet a la Comissió Europea la declaració de suport al Corredor Mediterrani (15/oct/11)

Sant Cugat obre les portes als municipis de la B-30 a impulsar conjuntament el territori (18/des/10)


  • Comparteix:

Anterior trobada dels membres de la B-30 / Font: B30i.cat

Anterior trobada dels membres de la B-30 / Font: B30i.cat

Representants dels municipis integrants de l'àmbit de la B-30, entre els quals hi ha Sant Cugat, s'han reunit aquesta setmana per establir les bases dels estatuts que regiran la futura associació. L'Ajuntament veu amb bons ulls la iniciativa, però resta a l'espera que aquest nou ens supramunicipal no suposi una duplicació de feines i objectius respecte altres plataformes similars de les qual és membre, com per exemple el Catalonia Innovation Triangle (CIT).

Al setembre està prevista la sessió plenaria de la plataforma on s'haurien de presentar i aprovar els estatuts que definiran el funcionament, objectius i òrgans de l'entitat. La trobada d'aquesta setmana ha servit per establir les bases de la cita de setembre i per fer balanç de l'actuació dels diversos grups de treball.

El regidor d'Urbanisme, Pere Casajoana, ha exposat a Cugat.cat la postura del consistori respecte el projecte impulsat per l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos.

Pere Casajoana

Sempre que sigui beneficiós pel territori, l'Ajuntament hi serà. Si genera duplicitats o interferències en repensarem la nostra participació.


Els municipis que conformen l'àmbit de la B-30, juntament amb la nostra ciutat, són Badia, Barberà, Castellar, Castellbisbal, Cerdanyola, El Papiol, Granollers, la Roca, Martorell, Mollet, Montmeló, Montornès, Palau-solità i Plegamans, Parets, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Quirze, Santa Perpètua de Mogoda, Terrassa i Vilanova del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.