Standard & Poor's millora la qualificació del crèdit de la farmacèutica Grifols


Temes relacionats

Més del 90% dels ingresos de Grifols es generen als mercats internacionals (31/jul/12)


  • Comparteix:

Grifols va inaugurar la seva seu a Sant Cugat el juny passat / Font: Diaridesabadell.com

Grifols va inaugurar la seva seu a Sant Cugat el juny passat / Font: Diaridesabadell.com

La multinacional farmacèutica Grifols, amb seu a Sant Cugat, ha millorat la qualificació del seu crèdit, atorgada per l'agència Standard & Poor's. La puntuació coorporativa global del grup ha augmentat de BB- a BB. A més, el seu deute assegurat senior ha passat de BB a BB+, i el seu deute no assegurat, de B a B+.

Standard & Poor's ha basat la seva última avaluació en la creixent demanda mundial de productes derivats del plasma, els fàrmacs que comercialitza Grifols. Això suposarà, segons l'agència, la consolidació del creixement orgànic que està experimentant la farmacèutica.

L'empresa qualificadora de risc també ha previst que Grifols aconseguirà el seu objectiu d'arribar a unes sinergies operatives de 300 milions de dòlars anuals, gràcies a la compra recent de la seva competidora nord-americana, Talecris. La fusió de les dues empreses el juny passat ha implicat que la multinacional d'origen català sigui ara la tercera companyia del món en la producció de fàrmacs biològics derivats del plasma.

A més, Standard & Poor's també considera que la farmacèutica reduirà considerablement el seu endeutament brut al llarg de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.