Últims dies de rebaixes d'estiu amb descomptes del 75%


  • Comparteix:

L'última setmana de rebaixes a Sant Cugat es presenta amb descomptes d'entre el 50 i el 75%, amb l'objectiu de prolongar l'èxit de vendes que s'ha produït al llarg del juliol i les dues primeres setmanes d'agost. La crisi s'ha notat bastant al llarg de la temporada i els santcugatencs han esperat els descomptes d'estiu per comprar tot el que els faltava. Un nou incentiu per aprofitar els descomptes actuals és la pujada de l'IVA que tindrà lloc al setembre.

L'atur i la crisi econòmica han produït un descens de vendes a les botigues en general, ja que la gent procura no comprar gaire quan els preus no estan rebaixats, segons els botiguers consultats per Cugat.cat. No obstant això, amb les ofertes d'estiu, els santcugatencs s'han abocat a comprar tot el que no han adquirit al llarg de l'any i les botigues han registrat un augment significatiu de les vendes. Núria Anton, encarregada de la botiga Javier Simorra, explica que les vendes baixen lleugerament a l'agost perquè la gent està de vacances, però que estan contents amb com ha anat la temporada.

Núria Anton

Ha anat força bé durant el juliol i principis d'agost, i ara ha baixat una mica perquè la gent ja se n'ha anat de vacances.


Un motiu de pes per aprofitar les compres d'estiu és la pujada de l'IVA de setembre, ja que la roba i el calçat tributen el tipus general i passaran a tenir un IVA del 21%. La responsable de Vero Moda, Meritxell Pujol, destaca que els clients no compren fins a trobar el preu més baix, així que els botiguers han d'oferir descomptes molt temptadors.

Meritxell Pujol

Ens ho hem hagut de treballar molt perquè a la gent li agrada trobar el millor preu. Costa una miqueta més que altres anys.


Les rebaixes d'estiu tenen una durada oficial de dos mesos i s'acabaran el 31 d'agost, però algunes botigues ja han decidit que al setembre compaginaran l'aparador de tardor i hivern amb descomptes a l'interior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.