Sage trasllada més de 400 treballadors a unes oficines més sostenibles


Temes relacionats

SAGE serà la primera multinacional instal·lada al Catalana Parc de Can Sant Joan (25/nov/11)


  • Comparteix:

El desplaçament de les oficines de Sage implica el moviment de més de 400 persones / Font: Barcelonaeconomictriangle.cat

El desplaçament de les oficines de Sage implica el moviment de més de 400 persones / Font: Barcelonaeconomictriangle.cat

L'empresa Sage, amb seu a Sant Cugat, ha donat més de 600 cadires, taules, armaris, perxes i elements de decoració a diverses ONG de Catalunya a causa del trasllat de les oficines de Sabadell a les noves instal·lacions de Barcelona i la nova posada en marxa de les I+D a Sant Cugat. A més, l'empresa, dedicada al desenvolupament de solucions i serveis per a empreses i administracions públiques, ha lliurat 60 equips informàtics i dues impressores multifunció.

El trasllat de les oficines de Sage de Sabadell a la capital implica també el desplaçament de més de 400 persones i el desallotjament de tot l'edifici. Alhora, l'empresa amb seu a Sant Cugat està buscant oficines més sostenibles i més adequades a la imatge i als valors de l'empresa, que alhora permetin una estalvi econòmic i energètic.

Per això, un dels canvis fonamentals d'aquest trasllat d'oficines és fer efectives les quatre àrees d'actuació que Sage conté dins el seu pla de Responsabilitat Social Coorporativa (RSC), que consisteix en la informatització, la inserció laboral de persones amb discapacitat, la cura i el respecte del medi ambient, i la sensibilització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.