La xarxa social de moda Trendtation oferirà possibilitat de compra


Temes relacionats

Trendtation, una xarxa social de moda instal·lada a la ciutat, supera ja els 20.000 usuaris registrats ( 3/des/10)


  • Comparteix:

Portada web de Trendtation. Font: Thegirlinthepoint.com

Portada web de Trendtation. Font: Thegirlinthepoint.com

La xarxa social de moda Trendtation, empresa 'start up' del grup santugatenc Intercom, protagonitza la primera fusió entre una xarxa social i una web de compres en línia. Trendtation ha signat un acord amb l'espai web francès de venda de roba La Redoute en la primera xarxa social que integra la possibilitat de compra.

Es tracta de la primera experiència de compra de moda d'aquestes característiques. Els usuaris no només podran fer comentaris sobre les diferentes peces que omplen l'espai web sinó que tindran l'oportunitat d'adquirir-les en línia.

La xarxa social Trendtation, amb més de 100.000 usuaris registrats i prop de 250.000 visites diàries, va néixer fa quatre anys sota el paraigua del grup Intercom, amb seu a Sant Cugat. Després d'una inversió total de més de 800.000 euros, la companyia ha fet un pas més enllà per deixar de ser només un espai de debat sobre diferents tendències per esdevenir la primera xarxa social que ofereix possibilitat de venda.

Per fer-ho possible, Trendtation s'ha aliat amb la companyia francesa La Redoute, una web de compra de moda que aportarà la seva consolidació en el terreny de la distribució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.