El benestar i la salut de les persones, objectius d'Egarsat


Temes relacionats

Egarsat tanca el 2011 amb beneficis de 214 milions d'euros (16/ago/12)


  • Comparteix:

El servei de prevenció de la mútua ha millorat la seva eficàcia

El servei de prevenció de la mútua ha millorat la seva eficàcia

Egarsat Societat de Prevenció (SP), amb seu a Sant Cugat, ha donat servei a més de 100.000 treballadors amb la seva activitat preventiva i formativa per a les empreses. Els objectius d'aquesta mútua d'accidents per al 2012 són optimitzar les condicions del lloc de treball i garantir el benestar de les persones.

Segons l'empresa, aquest 2011 han aconseguit consolidar els seus valors com ara l'excel·lència, l'empatia, l'obertura o la confiança, provocant així una baixada en la sinistralitat. El benestar i la salut de les persones són els dos pilars bàsics de la mútua.

Durant l'any passat, Egarsat SP va elaborar 851 informes de plans de prevenció, 5.531 informes de plans de planificació d'activitats preventives i va dedicar un total de 43.450 hores d'elaboració de riscos, entre d'altres. L'empresa té una plantilla formada per 197 professionals, on el 55% tenen menys de 40 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.