Diputació, PIMEC i consistori fan pinya per ajudar i potenciar les pimes


Temes relacionats

PIMEC ha assessorat 235 pimes del Vallès Occidental des d'inicis d'any (14/ago/12)

Pimec crea una plataforma virtual per a les pimes per generar negoci ( 4/gen/12)


  • Comparteix:

Les pimes interessades han d'enviar un correu a cmsactiu@santcugat.cat

Les pimes interessades han d'enviar un correu a cmsactiu@santcugat.cat

Les pimes de la ciutat poden presentar-se al programa 'Accelera el creixement', coordinat per la Diputació de Barcelona i PIMEC, que té l'objectiu de millorar la competitivitat i fomentar el teixit empresarial. L'Ajuntament, que també hi col·labora, vol acostar el projecte a les companyies locals ja que 50 empreses de la demarcació seran seleccionades per rebre assessorament personalitzat en innovació, internacionalització i finançament.

'Accelera el creixement' vol ajudar 50 pimes de la demarcació de Barcelona a impulsar el seu creixement amb un assessorament personalitzat en finançament, innovació, internacionalització i màrqueting. Per això, l'Ajuntament considera important apropar aquesta iniciativa a les companyies de Sant Cugat. A més, en cas que alguna empresa santcugatenca sigui seleccionada, el consistori s'ha compromés a fer-ne seguiment i donar-hi suport.

Alguns dels requeriments perquè les empreses es puguin presentar al concurs són que tingui almenys tres treballadors i tres anys de vida, que el centre de decisió estigui ubicat a la demarcació i que tinguin vocació internacional i voluntat d'invertir en el seu creixement.

Les candidatures santcugatenques ja es poden presentar a la seu o delegacions de PIMEC o a la Fundació Sant Cugat Actiu a través del correu electrònic cmsactiu@santcugat.cat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.