L'@Sant Cugat impulsa els nous negocis amb un nou viver d'empreses


Temes relacionats

L'@Sant Cugat es promocionarà a la Fira eShow de Barcelona (25/feb/12)

El Business Park crearà un centre innovador per a empreses de venda per Internet (13/feb/12)

El parc empresarial @Sant Cugat podrà acollir una ludoteca i un centre esportiu (18/gen/11)


  • Comparteix:

Edifici del centre de negocis @Sant Cugat

Edifici del centre de negocis @Sant Cugat

El centre de negocis @Sant Cugat ha impulsat un nou espai a les seves instal·lacions, anomenat 'e-sampling', per a la creació de noves empreses. Es tracta d'un viver de comerç que compta amb més d'una vintena d'espais amb tota mena de serveis compartits. L'edifici on s'ha instal·lat l''e-sampling' està situat a l'eix de la B-30 i pertany al Catalonian Innovation Triangle (CiT).

L''e-sampling' és el nou espai per a nous negocis creat a les instal·lacions de l'@Sant Cugat. Es tracta d'instal·lacions a partir de 10 metres quadrats amb àrees i serveis compartits com ara una zona de restauració, vigilància durant tot el dia, neteja, sales polivalents i gestor de visites. Amb això, els comerciants gaudeixen de tots els serveis que s'ofereixen en un centre de negocis

De moment, s'ha habilitat una zona amb 23 espais amb la voluntat de créixer fins la quarantena abans de finals d'any. Aquest nou viver de comerç s'ha concebut com una fira de mostres i amb la voluntat de reforçar i millorar l'activitat econòmica de forma temporal amb l'objectiu que s'acabin implantant en un local comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.