Banc Sabadell veu manca de 'saviesa' en els ajustos del govern espanyol


Temes relacionats

Banc Sabadell aprova el test d'estrès i no necessita capital addicional (28/set/12)

Banc Sabadell, entre les 25 marques espanyoles més actives a les xarxes (23/set/12)

L'ERO que presenta el Sabadell acomiada 1.751 persones de Banc CAM ( 7/set/12)


  • Comparteix:

Guardiola, durant la seva conferència a Esade. / Font: Banc Sabadell

Guardiola, durant la seva conferència a Esade. / Font: Banc Sabadell

El conseller delegat del Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha demanat aquest dimecres que el 'banc dolent' sigui públic per preservar un valor raonable dels actius immobiliaris espanyols a mitjà termini. Jaume Guardiola considera que si es confia al sector privat arribaran fons d'inversió oportunistes que oferiran 'preus de liquidació'.

Just el dia en què s'ha conegut que 'el banc dolent' no admetrà immobles per valor inferior als 100.000 euros, el conseller delegat del Banc Sabadell ha assenyalat que la determinació de l'executiu espanyol perquè aquesta fórmula financera no computi com a deute públic provocarà grans pèrdues patrimonials pels bancs i els ciutadans, ja que el valor general dels pisos baixaria radicalment.

Sobre els ajustos endegats pel govern espanyol, Jaume Guardiola ha considerat que a l'executiu de Mariano Rajoy li falta 'valentia, o més aviat saviesa respecte al que es faria en una empresa'. Guardiola ha fet aquestes declaracions a la 8a Conferència Anual de la Banca d'Estalvi Corporació celebrada a Esade, on també ha augurat que els mercats descomptaran de qualsevol manera a l'Estat espanyol la creació del 'banc dolent'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.