El trànsit pel peatge dels Túnels de Vallvidrera baixa un 30%


Temes relacionats

Reducció d'usuaris de les autopistes de pagament per la crisi (28/mai/12)

Les tarifes dels FGC i dels peatges s'encareixen amb el nou any ( 1/gen/12)


  • Comparteix:

Els conductors busquen vies alternatives als Túnels

Els conductors busquen vies alternatives als Túnels

El trànsit al peatge dels Túnels de Vallvidrera ha caigut un 30% respecte fa un any, segons les dades que la concessionària, Tabasa, ha facilitat a TV3. Al setembre de l'any passat el peatge rebia el pas de més de 32.700 vehicles mentre que, 12 mesos després, la xifra ha caigut fins als 25.200 usuaris. La crisi, l'augment de l'IVA i la reducció de les bonificacions als clients habituals han fet que molts conductors busquin rutes alternatives que s'estan saturant com la carretera de Vallvidrera.

Els hàbits de circulació per carretera estan canviant. Els Túnels de Vallvidrera, via de pas per a molts conductors del Vallès, ha patit una disminució de pas d'un 30% respecte al setembre de 2011. El preu del seu peatge, de 4'07 euros, lligat a la crisi, l'increment de l'IVA i la reducció de bonificacions pels conductors habituals han motivat aquest descens i també la cerca de rutes alternatives.

És el cas de la carretera de Vallvidrera que arran de l'estalvi d'aquest peatge està patint embussos en direcció Barcelona a primera hora del matí. Una situació similar passa a les costes del Garraf i l'autopista C-32 com a vies alternatives per evitar el peatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.