L'Ajuntament encarrega un estudi per la reforma dels mercats de Pere San i Torre Blanca


  • Comparteix:

Romero assegura que l'objectiu és modernitzar els mercats municipals.

Romero assegura que l'objectiu és modernitzar els mercats municipals.

L'Ajuntament obrirà un concurs públic a mitjans de gener per encarregar un estudi sobre la modernització dels mercats municipals de Pere San i Torre Blanca. L'estudi, que té un cost de 48 mil euros, marcarà les accions necessàries per convertir els mercats en els motors econòmics del nucli urbà.

La comissió de govern de l'Ajuntament ha donat llum verda a la creació d'un estudi que indiqui les directrius principals per modernitzar i revitalitzar els mercats de Pere San i Torreblanca. Els Fons Feder de la Unió Europea finançaran la meitat de l'estudi, mentre que l'altra meitat l'assumiran, a parts iguals, l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

Les empreses interessades en confeccionar l'estudi poden presentar les seves propostes a mitjans de gener, moment en què s'obrirà el concurs públic. Un document que, segons el regidor de Comerç, podria estar enllestit al mes d'abril. Josep Romero ha comentat que l'objectiu d'aquest anàlisi és cercar mètodes per adaptar l'oferta a la demanda:

Josep Romero

Aquest estudi ens dirà quines són les mancances del Mercat i com podem actuar per solucionar-lo


Al mercat de Torreblanca, que actualment té algunes parades tancades, les actuacions previstes se centren, sobretot. en la climatització de les instal.lacions.

Romero ha remarcat que, un cop realitzat l'estudi, aquest es presentarà als comerciants afectats pels treballs de modernització:

Josep Romero

Parlarem amb tots els afectats i no es farà res contra la seva voluntat


Malgrat que el procés serà lent, el regidor ha comentat que si els procediments es resolen amb diligència les obres de modernització dels mercats podrien començar al 2005.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.