Un 30% dels treballadors d'HP fa vaga


Temes relacionats

Continua el conflicte entre treballadors i direcció a HP (19/oct/12)

Continua el conflicte entre treballadors i direcció a HP ( 2/oct/12)


  • Comparteix:

Anterior protesta d'HP / Font:  Intersindicaldearagon.com

Anterior protesta d'HP / Font: Intersindicaldearagon.com

La vaga convocada per CGT i CSI de Hewlett-Packard (HP) Outsorcing i Consultoria aconsegueix el suport d'un 30% de la plantilla, segons els sindicats. Els convocants atribueixen aquest baix seguiment al boicot a la protesta que, segons han explicat a Cugat.cat, han fet CCOO i UGT durant la setmana. Ara, CGT i CSI obren un procés de reflexió per decidir els passos a seguir. La direcció de la companyia no ha volgut valorar la protesta, tot i assegurar a aquest mitjà que respecta el dret a vaga dels treballadors.

El delegat de CGT a HP Consultoria, Jordi Saladie, atribueix aquest seguiment al fet que la resta de sindicats no s'han sumat a la iniciativa i, a més, han actuat en contra de la convocatòria.

Jordi Saladie

Érem els únics sindicats que l'hem convocat. Els altres dos han actuat en contra. No ha estat un fracàs però tampoc és el resultat que esperàvem.


Saladie ha explicat que aquest dijous s'han registrat dos acomiadaments més i ha carregat contra els altres dos sindicats presents a la companyia, CCOO i UGT, per no fer res davant d'aquesta situació que fa dos anys que s'allarga. El membre de la CGT veu difícil un acostament de postures amb aquestes dues formacions sindicals i ha apuntat que CGT i CSI reflexionaran sobre com canalitzar a partir d'ara la lluita contra els continus acomiadaments.

Cugat.cat ha contactat amb la multinacional nord-americana que no ha volgut fer declaracions sobre aquesta mobilització tot i que ha deixat clar el respecte al dret de vaga dels seus empleats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.