La Cambra i l'alcalde demanen al tripartit d'esquerres que no aturin infraestructures vitals


  • Comparteix:

Albert Vilardell i Lluís Recoder han signat avui l'obertura de la delegació de la Cambra a Sant Cugat.

Albert Vilardell i Lluís Recoder han signat avui l'obertura de la delegació de la Cambra a Sant Cugat.

Sant Cugat compta des d'avui amb una delegació pròpia de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa que s'instal·la, de manera provisional, en unes dependències de la Casa Aymat. La seva inauguració s'ha convertit en una crida de la Cambra i també de l'alcalde perquè el nou govern tripartit d'esquerres no aturi infraestructures projectades com el Quart Cinturó o el Túnel d'Horta.

El president de la cambra de Comerç i Industria de Terrassa, Albert Vilardell, ha llançat un advertiment al nou govern tripartit d’esquerres: que no aturi infraestrures vitals pel desenvolupament econòmic, no només de la comarca, sinó del país com el Quart Cinturó.

Albert Vilardell

Seria ben trist que la supressió d'aquestes infaestructures provoqués que les empreses marxessin fora i es perdessin llocs de treball.


L'alcalde s'ha pronunciat en el mateix sentit. De fet, tant Recoder com Vilardell han coincidit a assanyalar que el dèficit en infraesrutures ofega i escanya el desenvolupament econòmic de les empreses i indústies del Vallès i també del Baix Llobregat.
En aquest sentit, Lluís Recider creu que declaracions d’alguns dels partits d’esquerres que conformaran el nou govern català sobre la possibilitat d’aturar el Quart Cinturó o el Túnel d’Horta, provoquen, com a mínim, preocupació.

Lluís Recoder

Estic molt preocupat que es puguin ofegar les nostres empreses i això malmeti la nostra economia i la nostra qualitat de vida.


La Cambra ofereix des d'avui tots els serveis de la seva central a Terrassa des de la nova delegació a la Casa Aymat. Aquesta ubicació, que serà provisional, es traslladarà posteriorment a unes noves dependències per aprofitar les sinèrgies del Servei Municipal d'Ocupació i Impulsis.
Dues persones atendran els tràmits i consultes dels 3.000 associats dels quasi 30.000 que té la Cambra a tota la demarcació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.