Mas demana respectar els resultats de les eleccions del 25-N


Temes relacionats

Tres empreses santcugatenques, reconegudes per Cecot (27/oct/12)


  • Comparteix:

El president de la Generalitat, Artur Mas, i el president de la Cecot, Antoni Abad, han coincidit a destacar que Catalunya es troba en un moment crucial tant en àmbit econòmic com polític. El president de la patronal vallesana ha mostrat el suport de Cecot al futur govern de Catalunya per tal de tirar endavant qualsevol millora en matèria econòmica. Aquesta trobada ha tingut lloc durant la Nit de l'Empresari, celebrada aquest divendres, que organitza la patronal i que ha acollit el recinte firal de Terrassa.

La viabilitat econòmica de Catalunya en cas d'una futura independència i les mirades que està dirigint el món a Catalunya són dos dels punts que ha destacat el president de la Generalitat, Artur Mas, al seu discurs en el marc de la Nit de l'Empresari, organitzada per la patronal Cecot. A més, el president ha afirmat que la mida de Catalunya no ha de ser un impediment per al creixement econòmic del país.

Mas també ha precisat en el seu discurs la visita d'aquest cap de setmana a Catalunya per part del president del govern espanyol, Mariano Rajoy. En aquest sentit, el president s'ha preguntat si es respectarà el resultat de les eleccions catalanes en cas d'un resultat clar i contundent.

Artur Mas

Si el resultat de les eleccions és clar, inequívoc, contundent. La pregunta que ens hem de fer és si això serà escoltat, entès i respectat.


De la seva banda, el president de la patronal vallesana, Antoni Abad ha afirmat que dóna tot el seu suport al futur govern de la Generalitat, en aquest moment d'encreuament polític i econòmic. Abad també ha recordat que dir que és il·legal el dret a decidir és com dir que la democràcia és il·legal.

Antoni Abad

Si la democràcia ens permet optar, dir que és il·legal el dret a decidir és com dir que la democràcia és il·legal.


Aquestes declaracions han tingut lloc en el marc de la 18a Nit de l'Empresari que organitza la patronal vallesana Cecot anualment i que, enguany, ha premiat tres empreses santcugatenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.