Grup Intercom reorganitza alguns dels seus negocis a Internet


Temes relacionats

99dessigns compra l'empresa 12designer, finançada pel grup local Intercom (13/ago/12)

Intercom finança sis projectes d'emprenedors africans i americans (26/abr/11)


  • Comparteix:

Imatge de Baobab Planet / Font: loogic.es

Imatge de Baobab Planet / Font: loogic.es

El Grup Intercom, amb seu a Sant Cugat, ha tancat el portal infantil Baobab Planet pel baix moviment entre el seu públic objectiu. La companyia també ha fusionat la pàgina web de formació eMagister amb el portal de cursos gratuïts MailxMail a causa del baix resultat dels dos portals.

Intercom ha reorganitzat els seus negocis a Internet, amb el tancament d'un portal i la fusió d'altres dos. Per una banda, el grup ha tancat el portal infantil Baobab Planet i estudia vendre els actius de l'empresa a una altra firma del sector. Segons el diari econòmic 'Expansión', Intercom havia recomprat la participació de Baobab Planet a la companyia Inverpyme per 400.000 euros.

D'altra banda, Intercom ha fusionat els portals eMagister i MailxMail, ja que ambdues pàgines web tenien un creixement anual inferior al 20%. L'any passat, el portal de formació va facturar 11,6 milions d'euros, un 8% més respecte l'exercici anterior. Després d'aquesta fusió, MailxMail s'ha convertit ara en un producte que s'ofereix des d'eMagister.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.