L'oficina del futur s'ha creat a EsadeCreapolis


  • Comparteix:

Moment de la presentació / Font: Localpress

Moment de la presentació / Font: Localpress

Neix a Sant Cugat l'oficina del futur, Nework, amb l'objectiu de donar resposta a la nova manera de funcionar de les empreses on l'espai està dissenyat en funció de la combinació d'espai i tecnologia. EsadeCreapolis, Workplace Innovation Group i Sony han sumat esforços per crear aquest nou concepte que s'ha inaugurat aquest dimarts al campus santcugatenc amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Nework és una oficina on hi ha quatre ambients diferenciats on cadascun compta amb el mobiliari i la tecnologia adequada per afavorir la interacció entre els treballadors. Els ambients es divideixen segons la tasca a desenvolupar sempre cercant l'intercanvi, la flexibilitat i la comoditat dels usuaris.

El director general d'EsadeCreapolis, Santiago Benedé, ha explicat que amb aquesta aposta es vol oferir a les empreses una nova manera d'organitzar l'entorn de treball per facilitar una manera de fer més col·laborativa que s'adapti a les noves necessitats de les corporacions.

Santiago Benedé

Busquem l'eficiència entre el món personal i el món laboral. Volem crear ambients que afavoreixin la interacció dins de l'empresa.


Nework compta amb un espai anomenat Club, destinat a ser un lloc relacional, un 'Phone Box', pensat per a les conferències amb un component més íntim, una sala 'Mixed' per a reunions més informals i obertes a la interacció i un altre part dedicada a les trobades amb un to més formal pensada per a reunions. Una de les característiques d'aquesta iniciativa és que aquestes parts es poden modular en funció de les necessitats de cada empresa.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha felicitat a EsadeCreapolis per la seva continua aposta per la innovació i ha assenyalat que una de les prioritats d'avui dia és crear entorns que afavoreixin el treball i la innovació.

Mercè Conesa

Cal generar ecosistemes per promoure la innovació i la creació d'empreses. Això és una mostra de com millorar la productivitat de les companyies.


Ara, aquest model s'oferirà a les companyies interessades i al mateix temps EsadeCreapolis incorpora aquesta sala al seu ventall de serveis que ofereix a les empreses residents a les seves instal·lacions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Molt assistir a esdeveniments d'empreses i poc caminar pels carrers i els districtes de la nostra ciutat. Si tant li agrada visiti i faci reunions amb empreses que construeixin residències per a la gent gran a un preu assequible per a la gent que té pocs recursos. Li recordo que a Sant Cugat solament disposem d'una residència publica.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 14/nov/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.