Rubí demana la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat per construir un pont entre l'A7 i els polígons industrials


  • Comparteix:

El pont ha de millorar la connexió entre l'A7 i els polígons industrials.

El pont ha de millorar la connexió entre l'A7 i els polígons industrials.

L'Ajuntament de Sant Cugat estudiarà la demana de col·laboració feta per l'Ajuntament de Rubí per poder construir un pont de connecti la carretera comarcal 1413 amb el polígon de Cova Solera situat entre els termes municipals de Rubí i Sant Cugat. La infraestructura, que té un cost de dos milions d'euros, permetria l'accés dels camions als polígons industrials des de l'autopista A-7. L'alcalde, Lluís Recoder ha explicat que encara no han rebut la proposta però que qualsevol projecte que disminueixi el trànsit de camions es veuria amb bons ulls.

L'Ajuntament de Rubí ha demanat el suport i la implicació d'altres administracions, com l'Ajuntament de Sant Cugat, per tirar endavant la construcció d'aquest pont que ha de millorar els accessos als polígons industrials a través de l'A7.

L'alcaldessa, Carme Garcia Lores, ha condicionat, però, la seva execució, a la consecució de subvencions per part de l'Ajuntament de Sant Cugat però també d'altres administracions supramunicipals i fins i tot el govern central:

Carme Garcia

Anirem a altres administracions per demanar ajudes.


El nou pont, que tindria una amplada de 10 metres, amb dos carrils, milloraria la comunicació als polígons i facilitaria la connexió amb l'autopista A7 i la sortida que el ministeri de Foment ha dut a terme.

L'alcalde, Lluís Recoder diu que encara no han rebut la proposta però que estan oberts a qualsevol projecte que signfiqui disminuir el trànsit de camions:

Lluís Recoder

No en tenim constància però l'estudiarem. És un tema que tenim damunt la taula Rubí i Sant Cugat: reduir el trànsit de camions.


El projecte s'ha presentat, de moment, a la Cambra de Comerç i Indústria de Terrasa i la patronal comarcal CECOT. S'espera ara la resposta de l'Ajuntament de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.