L'exministre Javier Solana analitza l'actualitat econòmica a Sant Cugat


Temes relacionats

Banc Sabadell, en converses per adquirir el negoci bancari de Caixa Penedès (14/nov/12)

Tots els continguts de Banc Sabadell, en un nou canal de televisió online (31/oct/12)


  • Comparteix:

Foto de família de la visita de Solana a Sant Cugat / Font: Banc Sabadell

Foto de família de la visita de Solana a Sant Cugat / Font: Banc Sabadell

L'exministre socialista Javier Solana ha participat aquest dimecres en la primera reunió de consellers consultius de Banc Sabadell, celebrada al centre corporatiu de Sant Cugat. El també antic representant del Consell per a la Política Exterior i Seguretat Comuna de la Unió Europea (UE) ha repassat l'actualitat internacional i ha analitzat la tendència de les principals àrees econòmiques del món, Europa, els Estats Units, la regió de la Xina i el Pacífic.

Segons Solana, la situació econòmica del món 'no va malament' a escala global però també advertit que el creixement durant els propers anys serà menor. Els consells consultius de Banc Sabadell, formats per persones que procedeixen del món empresarial i universitari, són òrgans assessors que l'entitat bancària ha organitzat en aquelles regions econòmiques de l'Estat espanyol en què opera amb marques diferenciades. L'objectiu és assessorar i facilitar informació per adaptar les estratègies de l'entitat a petita escala.

La reunió també ha comptat amb el president de Banc Sabadell, Josep Oliu, que ha exposat la situació actual del banc i els reptes que es planteja de cara al futur. Oliu ha dit que el banc estarà atent a les noves oportunitats que sorgeixin després de la disgregació d'entitats nacionalitzades i la reducció de capacitat que han de fer les que hagin rebut ajudes, ha informat en un comunicat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.