La Cambra demana al futur govern rapidesa en la celebració d'un referèndum


  • Comparteix:

Moment del ple de la Cambra / Font: Cambra Terrassa

Moment del ple de la Cambra / Font: Cambra Terrassa

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa demana al futur govern de la Generalitat que iniciï ràpidament converses i negociacions amb l'Estat espanyol i la resta d'institucions implicades per trobar fórmules que permetin la celebració d'un referèndum d'autodeterminació. L'associació empresarial insta CiU a cercar el suport de les formacions polítiques partidàries del dret a decidir per engegar el procés i garantir estabilitat a l'executiu català.

Després d'analitzar els resultats electorals del 25N, el ple de la Cambra fa una crida a CiU a ser responsable i engegar el procés que ha de portar a la celebració d'un referèndum d'autodeterminació en el marc de la legalitat corresponent. En cas que l'Estat espanyol no permetés la consulta, l'entitat 'comprendria' que les institucions catalanes quedarien en posició de 'legitimitat jurídica i democràtica' per prendre les decisions que considerin més oportunes per el manteniment del desenvolupament econòmic, polític i social de Catalunya.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.