Retirar el cotxe de la grua és des d'avui un 20% més car


  • Comparteix:

Retirar el cotxe passa dels 64 als 75 euros.

Retirar el cotxe passa dels 64 als 75 euros.

Amb l'entrada del nou any, entren en vigor les noves taxes i preus públics amb un increment de mitjana del 3'4%, igual a l'increment de l'IPC. L'encariment més gran, no obstant, el pateix el servei de grua que passa de 64 euros a 75 euros, el que significa un augment del 20%.

Amb l'arribada del 2004 es comencen a aplicar les noves tarifes dels serveis públics. Enguany, la majoria de serveis pateixen un increment igual a l'IPC previst pel 2004 a Catalunya a excepció del servei de grua, que s'incrementa en un 20%.
A partir d'ara, la retirada del vehicle dels dipòsits municipals passa a costar 75 euros (12.500 ptes)

D'altra banda, també pugen els preus dels peatges, i els Túnels de Vallvidrera, els dies laborables, entre Sant Cugat i Terrassa, passen a costar 0,95 cèntims i els dissabtes i festius d'1'73 cèntims.

Pel que fa el servei de Renfe, les tarifes pugen un 2% tant pel que fa rodalies com tren regionals.
També s'actualitzen els preus dels Ferrocarrils de la Generalitat i el bitllet senzill val ara 1,10euros, cinc cèntims més que el 31 de desembre i la T-10 -que utilitzen més del 60% dels passatgers- passa ja a costar 6 euros amb un increment del 3,45%.
Tots els títols adquirits abans que acabés l'any, segueixen sent vàlida fins el proper 29 de febrer.

I si per si això no fos poc, els preus regulats com ara l'electricitat o el telèfon també pugen. Ho fan per sota del 2% amb l'objectiu de frenar la inflació. L'únic sospir per la butxaca del contribuent arriba amb la factura mèdica; s'abarateixen 2.070 medicaments, en alguns casos, amb preus un 80% més baixos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.