La Cambra crea una aplicació per avaluar polítiques de responsabilitat social


Temes relacionats

La Cambra de Terrassa tanca el 2012 amb 250 emprenedors locals assessorats (14/des/12)

La Cambra de Terrassa i CaixaBank reediten les sessions Cambractiva (12/nov/12)


  • Comparteix:

La Cambra de Terrassa té delegació a Sant Cugat / Font: Cambra de Comerç

La Cambra de Terrassa té delegació a Sant Cugat / Font: Cambra de Comerç

La Cambra de Terrassa, amb delegació a Sant Cugat, ha llançat una aplicació informàtica perquè les empreses avaluïn en només 30 minuts diverses estratègies de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) per triar aquella més adient per al seu negoci. Aquesta eina, que està lliure de drets i que es pot trobar a la xarxa de forma gratuïta, destaca per la seva gran flexibilitat i perquè és una eina molt senzilla, segons la Cambra.

Aquesta eina informàtica ajuda a triar, mitjançant un simulador, quines de les polítiques de RSE a l'abast de les empreses ajudaran a fer més eficient l'organització. Per tirar endavant aquesta aplicació, s'ha dut a terme una prova pilot amb una desena d'empreses, dues d'elles de Sant Cugat, com són ISS Facility Services i Roche Diagnostics.

El coordinador de projectes internacionals a la Cambra de Terrassa, David Aguinaga, ha subratllat la importància que les empreses portin a terme aquestes polítiques de RSE ja que es tracta d'accions molt senzilles.

David Aguinaga

La RSE és una eina de competitivitat de l'empresa, que es tracta d'accions molt senzilles i econòmiques. Amb aquesta eina les empreses podran treure un bon profit.


Aquesta nova aplicació informàtica s'ha desenvolupat i finançat en el marc del projecte europeu Responsible Med conjuntament amb vuit socis europeus més com la Universitat de Girona (UdG), el Govern Regional de la Toscana (Itàlia), i la Cambra de Comerç i Indústria de Marsella (França), entre d'altres.

Durant els propers mesos de març i abril, la Cambra de Terrassa farà, als municipis de la demarcació que inclou Sant Cugat, formació a les empreses sobre aquesta nova eina i sobre la Responsabilitat Social Corporativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.