Sant Cugat té un dels 10 trams de carreteres més segurs de tot Catalunya


  • Comparteix:

Aquest tram registra un trànsit de 14.091 cotxes diaris.

Aquest tram registra un trànsit de 14.091 cotxes diaris.

Sant Cugat gaudeix d'un dels 10 trams de carretera més segurs de Catalunya, segons un estudi elaborat per 15 clubs d'automobilistes, entre ells el RACC. Es tracta de la C-16 entre Sant Cugat i Terrassa que registra una intensitat de 14.000 vehicles diaris.

Després d'analitzar 6.337 quilòmetres de la xarxa viària catalana, el que representa el 50% del total, s'ha arribat a la conclusió que el tram entre Terrassa i Sant Cugat de la C-16 és un dels 10 més segurs pel que fa les probabilitats de patir un accident amb morts i ferits greus en un tram concret.

Les dades d'acccidents analitzats corresponen als anys 1999, 2000 i 2001.

D'altra banda, els resultats globals demostren que un altre dels trams més segurs es troba a la comarca, en concret als quatre quilòmetres entre Sabadell (C-1413) i Terrassa (inici de la BP-1213). Aquest estudi també dibuixa que el risc de patir accidents és més baix a la demarcació de Barcelona i Girona. En canvi, on més perillós resulta circular és a Tarrragona.

Els espais més perillosos del país són entre Viladecans i Cornellà; Cambrils i Salou; Vilanova i La Geltrú i Vilafranca del Penedès; Castelldefels i Viladecans; Cambrils i Reus; Montcada i Reixach i cerdanyola del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.