Un ERO a Paymacotas posa en risc la meitat de la plantilla


  • Comparteix:

Web de Paymacotas

Web de Paymacotas

L'enginyeria Paymacotas ha presentat un concurs de creditors i un expedient de regulació d'ocupació (ERO) per reduir a la meitat la plantilla a l'Estat espanyol. La majoria dels 298 treballadors de la companyia, que és una filial de la francesa Bureau Veritas, estan adscrits a la seu central a Sant Cugat i als tallers de Barberà.

L'empresa argumenta la decisió per la caiguda d'obra civil i geotècnica a l'Estat espanyol, amb pèrdues en l'últim exercici, i per les perspectives negatives dels anys vinents-. Segons fonts sindicals citades pel 'Diari de Terrassa', l'ERO i el concurs de creditors pretén facilitar la venda de l'enginyeria a una nova propietària, que seria la madrilenya Getinsa.

Les mateixes fonts sindicals apunten que l'empresa planteja una indemnització de 20 dies per any treballat amb un topall de 12 mensualitats. Els sindicats no accepten aquesta proposta i reclamen la implicació de la matriu Bureu Veritas, que és un grup solvent. Es desconeix l'afectació concreta que tindria al despatx de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.