Mas-Colell es mostra convençut que l'adjudicació d'ATLL s'ha fet correctament


Temes relacionats

El Govern recorrerà al TSJC la resolució sobre el concurs d'ATLL ( 4/gen/13)

En dubte l'adjudicació a Acciona de la gestió d'Aigües Ter Llobregat ( 3/gen/13)

Acciona demanarà els diners avançats a la Generalitat si s'anul·la el contracte ( 3/gen/13)


  • Comparteix:

El conseller d'Economia ha defensat l'adjudicació d'ATLL en una entrevista a Catalunya Ràdio / Font: ACN

El conseller d'Economia ha defensat l'adjudicació d'ATLL en una entrevista a Catalunya Ràdio / Font: ACN

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha defensat la venda i adjudicació d'Aigües Ter Llobregat (ATLL), que presta servei a Sant Cugat, a l'empresa Acciona, segons ha declarat a Catalunya Ràdio. Mas-Colell s'ha mostrat 'perplex' davant les crítiques d'alguns partits polítics i ha manifestat que el govern havia d'apel·lar als jutjats perquè 'no teníem elecció' i els tècnics han fet 'una feina molt rigorosa'.

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha afirmat que està convençut que l'adjudicació d'ATLL 's'ha fet perfectament bé' i ha considerat l'operació com una bona venda pels ingressos que proporciona a la Generalitat.

Davant les crítiques sobre que el procés s'ha dut a terme durant un govern en funcions, Mas-Colell s'ha mostrat indiferent i ha assegurat que l'adjudicació 's'ha fet amb un govern que no tenia res d'interí'. En cas que els jutjats determinin que la venda d'ATLL no s'ha fet correctament, Mas-Colell ha afirmat que 'la Generalitat tornarà els diners instantàniament'.

L'adjudicació d'Aigües Ter Llobregat (ATLL) a Acciona està en entredit des de la resolució de l'Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals de Catalunya que excloïa aquesta empresa del procés. Tot i això, la Generalitat ha presentat un recurs davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per anul·lar-la. Mentrestant, Acciona ha manifestat que si s'acaba cancel·lant l'adjudicació demanarà a la Generalitat els 300 milions d'euros ja avançats més danys i perjudicis.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.