Socialset arrenca l'any amb l'objectiu de consolidar-se en l'àmbit de la comunicació


  • Comparteix:

Social Set aposta per les xarxes socials aquest 2013 / Font: Socialset.es

Social Set aposta per les xarxes socials aquest 2013 / Font: Socialset.es

L'empresa de comunicació digital Socialset, amb seu a Sant Cugat, afronta el 2013 amb el repte de posicionar-se com una de les principals potències del sector a Catalunya i de l'Estat espanyol. L'entitat, que enguany preveu crear 10 llocs de treball, aposta per les xarxes socials com a àmbit on els seus clients venguin els seus productes.

Creada al setembre passat, Socialset és una empresa que ofereix serveis de comunicació digital a petites i mitjanes empreses, a més de diverses marques comercials. Els clients poden sol·licitar serveis de posicionament de marca, gestió de la reputació i seguiment de la influència del client a les xarxes socials.

El repte que suposa Internet és, segons Socialset, estar actualitzat al moment de les novetats de cada sector d'interès. En aquest sentit, els treballadors de l'empresa es defineixen com a 'velocistes dels social media', tal com explica el fundador de l'entitat, Marc Carreras.

Marc Carreras

Internet és immediatesa. Hem d'estar al dia i actualitzats d'allò que passa a les xarxes socials.


Carreras ha afegit que les xarxes socials i les noves tecnologies són una font potencial d'ingressos, ja que cada vegada hi ha més persones que a través de Facebook i Twitter segueixen les novetats de les empreses. Una circumstància, explica, que es pot aprofitar per vendre productes en aquest espai.

Socialset encara el 2013 amb el repte de posicionar-se com una de les principals empreses de la comunicació digital a l'Estat espanyol. Amb aquest propòsit, l'entitat espera incorporar 10 llocs de treball per reforçar l'actual plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.