Cyberall Group es prepara per fer el salt al mercat nord-americà


  • Comparteix:

La companyia Cyberall Group, ubicada a Sant Cugat i dedicada a la distribució de material elèctric i industrial, preveu fer el salt al mercat nord-americà dins el seu projecte de creixement a curt termini. Ho ha anunciat el seu director general, Dangel Salazar, durant la trobada que ha mantingut aquest divendres amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, i representants de l'associació Sant Cugat Empresarial. La cita forma part del cicle d'entrevistes entre administració i empresaris locals amb la intenció d'establir contactes i generar sinergies.

Cyberall Group neix el 2005 enfocada al subministrament d'equips de distribució elèctrica, control industrial i automatització. El 80% de la seva activitat està dirigida a l'exportació i la seva presència, per ara, se centra en Sud-amèrica, l'Àfrica i l'Orient Mitjà.

De cara al futur, l'empresa mira cap als Estats Units i el Canadà per tenir accés a un mercat més ampli i créixer en clients i productes per afegir en la seva cadena de distribució. Per Salazar, això ajudaria a oferir una gamma de serveis i productes més completa als seus usuaris.

Dangel Salazar

Cobrirem millor el mercat mundial i tindrem més varietat de productes. També podrem millorar en qüestions logístiques.


Durant la visita a la companyia, Conesa ha situat Cyberall Group com un exemple de projecte empresarial i n'ha destacat la voluntat d'arribar arreu del món que, segons ha dit, va en sintonia amb els objectius de l'àrea municipal de promoció econòmica.

Mercè Conesa

És una empresa que ha sabut entendre el procés de gobalització i s'ha situat de Sant Cugat al món. El mercat és el món i aquesta és la línia a seguir.


L'alcaldessa, acompanyada del tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, i del president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha visitat les instal·lacions santcugatenques i ha mantingut una reunió amb els responsables de l'empresa. La trobada s'inscriu en la voluntat de l'administració i el teixit empresarial d'estrènyer lligams amb la intenció d'establir contactes i explorar possibilitats conjuntes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.