Aena nega haver cedit les pistes de Sabadell per a conduccions de cotxes


  • Comparteix:

Anunci de la web de Cars-Experience / Font: Cars-Experience

Anunci de la web de Cars-Experience / Font: Cars-Experience

Aena, ens públic encarregat de la gestió de l'Aeroport de Sabadell, nega cap acord amb l'empresa amb seu a Sant Cugat Cars-Experience per comercialitzar experiències de conducció amb vehicles d'alta gamma a les pistes vallesanes. Segons ha explicat Aena a Cugat.cat, aquesta companyia no compta amb cap permís per vendre aquest tipus d'activitat, que anuncia a la seva pàgina web. Per això l'empresa pública gestora de la infraestructura ha avançat que estudiarà accions legals contra la companyia Cars-Experience. En un comunicat, Cars-Experience nega que organitzi carreres a l'aeroport i aclareix que es tracta d'experiències de conducció.

Cars-Experience ofereix a la seva pàgina web una 'experiència exclusiva' a l'aeroport de Sabadell. Amb aquest anunci i altres reclams com 'Accelera com un avió' i 'Dona-li gas i a volar', l'empresa amb seu a Sant Cugat proposa un recorregut per la pista de l'aeroport amb vehicles de luxe i alta potència.

Es tracta d'una activitat que; segons l'empresa gestora de l'aeroport vallesà, Aena; no té permís ni cap acord per comercialitzar-se, tal com anuncia Cars-Experience a la seva pàgina web. Aena ha explicat a Cugat.cat que és 'il·lícit' anunciar aquesta activitat i que per això estudiarà accions legals contra aquesta companyia.

Tot i així, Cars-Experience nega en un comunicat a la seva pàgina web que comercialitzi carreres amb cotxe a l'aeroport de Sabadell i aclareix que es tracta d'experiències de conducció, negant així un article publicat a 'La Vanguardia'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.