Sant Cugat comença l'any amb el cinquè descens consecutiu de l'atur


Temes relacionats

L'atur a Sant Cugat es redueix un 0,78% al desembre ( 4/gen/13)


  • Comparteix:

L'atur se situa al gener en 4.290 persones / Font: ACN

L'atur se situa al gener en 4.290 persones / Font: ACN

La ciutat obre el 2013 amb una xifra d'atur de 4.290 persones al gener, una baixada del 0,8% respecte al desembre. Aquests números suposen el cinquè descens consecutiu de la desocupació local des de setembre. La dada santcugatenca trenca amb la mitjana catalana, que marca un augment al conjunt del país de 14.861 persones, un increment del 2,3% respecte al mes anterior.

Sant Cugat continua amb la tendència a la baixa en dades de desocupació. Al setembre de l'any passat el municipi va registrar un descens que ha mantingut fins al gener. En cinc mesos, les dades han passat dels 4.417 aturats als 4.290 d'aquest gener.

Amb relació al conjunt del país, Catalunya ha viscut un augment de l'atur de 14.861 persones el gener, fet que representa un increment del 2,3% respecte del mes anterior. A hores d'ara, el nombre total de treballadors en atur a Catalunya és de 661.817 persones. El secretari d'Ocupació i Relacions Laborals, el santcugatenc Ramon Bonastre, ha declarat que aquestes xifres 'no són bones'.

Després de les cocapitals de la comarca, Rubí se situa com la tercera ciutat del Vallès Occidental amb més desocupació (8.182), seguida de Cerdanyola (4.898) i la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.