Caprabo aplicarà rebaixes salarials i acomiadaments als seus supermercats


  • Comparteix:

Caprabo té un establiment al carrer de Salvador Espriu / Font: Google Maps

Caprabo té un establiment al carrer de Salvador Espriu / Font: Google Maps

La cadena de supermercats Caprabo, amb tres centres a Sant Cugat, ha comunicat als sindicats l'acomiadament de 400 caps d'establiment i rebaixes salarials d'entre el tres i el 20% a 3.000 dels seus 8.600 treballadors. Segons l'agència Efe, Caprabo ha justificat aquesta mesura davant la previsió de caiguda de vendes que s'acompanyarà d'un nou sistema organitzatiu a tots els supermercats. Els establiments santcugatencs estan ubicats al carrer de Salvador Espriu, al polígon de Can Sant Joan i la rambla del Celler.

El nou sistema d'organització de la cadena vol implantar un sol cap d'establiment i un cap d'àrea, mesura que suposa la supressió d'un miler de responsables de botiga. 600 d'aquests treballadors podran optar a la recol·locació, mentre que els 400 restants seran acomiadats, segons fonts sindicals a Efe.

La rebaixa salarial serà proporcional a la remuneració i s'aplicaran tant a personal de magatzem, com d'oficines i supermercats. Segons CCOO, Caprabo vol modificar horaris, categories i nivells retributius, i eliminar el torn de nit a les plataformes de l'Hospitalet i Abrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.