El CIT posa de relleu el seu potencial per reivindicar-se com a pol econòmic


Temes relacionats

El CIT presenta la nova senyalització unificada (18/set/12)

El CIT vol ser una nova centralitat econòmica de Catalunya (19/set/12)

La nova senyalització del CIT unifica la imatge dels parcs d'empreses de la B-30 (17/ago/12)

Pas endavant en la senyalització del CIT (27/jun/12)

El CIT es posiciona com a pol industrial de l'àrea de Barcelona en el nou pla d'actuació (22/mar/12)

Sant Cugat Empresarial veu el CIT i el talent emprenedor com a reptes de futur (29/des/11)

La gestió femenina i de proximitat afavorirà el CIT, segons les alcaldesses de Rubí i Cerdanyola (29/des/10)


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa amb les tres alcaldesses / Font: Localpress

Moment de la roda de premsa amb les tres alcaldesses / Font: Localpress

El Catalonia Innovation Triangle (CIT) vol jugar un paper important en el creixement i recuperació econòmica del país i vol situar-se com un 'element imprescindible' de l'economia. Amb aquest objectiu, els tres municipis integrants, Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, s'entrevistaran amb el president de la Generalitat perquè el govern tingui en compte la potencialitat del territori. Aquest anunci s'ha fet aquest dilluns en el marc del canvi de presidència de l'ens, que passa de la nostra ciutat a Rubí.

Els tres municipis que formen el CIT s'han reunit aquest dilluns a Sant Cugat per fer balanç de l'exercici 2012 i passar el relleu de la presidència de la nostra ciutat a Rubí. Durant l'any passat s'han completat diversos compromisos inclosos en la primera fase del projecte com la col·locació de 116 cartells de senyalització a les carreteres d'accés als polígons industrials -en breu s'instal·laran 55 més- i la posada en marxa de la web.

Ara, el CIT vol fer un pas més i posicionar-se com un territori important i 'imprescindible' dins l'entramat econòmic del país, segons ha dit l'alcaldessa, Mercè Conesa, durant la roda de premsa posterior a la reunió. Conesa ha avançat que aviat sol·licitaran una trobada amb el president de la Generalitat, Artur Mas, perquè es tingui en compte el CIT en el procés de recuperació econòmica.

Mercè Conesa

Tenim la sensació que no es valora el potencial d'aquest territori. Ens reunirem amb el president de la Generaltiat perquè ens incorpori com a agent imprescindible en la recuperació econòmica.


De cara el 2013, el CIT continuarà treballant en la línia actual que es basa en la promoció de l'ocupació i crear les condicions per atraure i crear noves empreses, així com la consolidació dels lligams entre companyies, administracions i l'àmbit del coneixement.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.