Més de 100 propostes per dinamitzar l'entorn urbà econòmic i social de la ciutat


Temes relacionats

Sant Cugat planteja la dinamització dels espais urbans als participants al LLGA (20/des/12)

Sant Cugat busca posar en valor els espais urbans amb els premis LLGA (19/nov/12)


  • Comparteix:

El repte de l'Ajuntament és dinamitzar les zones de la ciutat econòmicament, social i ambiental

El repte de l'Ajuntament és dinamitzar les zones de la ciutat econòmicament, social i ambiental

Més de 100 projectes s'han presentat als reptes innovadors que Sant Cugat, Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat i Terrassa han proposat per dinamitzar l'entorn urbà econòmicament i socialment. Les quatre ciutats forment part del concurs LLGA Cities Pilot the Future, amb l'objectiu de seleccionar proveïdors i solucions davant reptes que plantegen les localitats.

Un jurat format per professionals de l'àmbit de la medicina, enginyeria, comunicació, psicologia i sociologia escolliran cinc finalistes de cada ciutat. La segona selecció triarà un projecte guanyador. Les cinc propostes nominades es projectaran internacionalment a la cimera LLGA Cities Summit, que se celebrarà al maig a San Francisco.

Els consistoris de Sant Cugat, Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat i Terrassa s'han coordinat per formar una plataforma de treball que permeti que la solució guanyadora pugui ser aplicable a les quatre ciutats. El repte de l'Ajuntament és dinamitzar els espais urbans del municipi. L’objectiu és concedir valor als espais urbans amb poca activitat, aprofitar millor els que ja en tenen com els parcs, mercats, places, entre d'altres, i redescobrir zones de la ciutat per dinamitzar-les des d’un punt de vista social, econòmic i ambiental.

El concurs LLGA està organitzat per Citymart.com, una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu la recerca global de solucions urbanes i socials. Ciutats com Rio de Janeiro, Londres, Paris i Boston, entre d'altres, són algunes de les altres ciutats participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.