IPads de lloguer per a turistes, escoles i empreses de comunicació


  • Comparteix:

Els responsables de Padcelona / Font: Padcelona

Els responsables de Padcelona / Font: Padcelona

L'empresa santcugatenca Padcelona diversifica la seva oferta d'iPads de lloguer i apropa la tecnologia 'tablet' a turistes i instituts. La companyia, que va néixer com una eina de comunicació corporativa per a esdeveniments d'empreses, amplia horitzons i també ofereix els seus serveis a centres d'educació secundària per a crèdits de síntesi i gimcanes tecnològiques per a visitants estrangers.

Padcelona ofereix dispositius 'tablet', suport tècnic i logístic per cobrir projectes de tot tipus, ja siguin de l'àmbit empresarial, educatiu, comunicatiu o personal. Així, els clients de Padcelona utilitzen iPads amb finalitats empresarials com estratègies de màrqueting, votacions interactives i interaccions entre ponents i públic de conferències.

Després d'un any i mig de vida, l'empresa ha ampliat els seus serveis i també proporciona rutes, mapes i guies gastronòmiques i culturals a través de les 'tablets'. El director de projectes de Padcelona, Joaquim Pintó, ha explicat a Cugat.cat que la idea original era integrar tecnologia i comunicació corporativa però que els serveis de l'empresa s'han diversificat.

Joaquim Pinto

El projecte neix de la idea d'integrar les 'tablets' com a eina de comunicació corporativa. A partir d'aquí, hem diversificat els nostres serveis.


Padcelona compta amb 100 iPads i diversos accessoris com teclats, auriculars i faristols per llogar. L'empresa també ofereix altres dispositius 'tablet' i iPads mini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.