El hotels de la ciutat pengen el cartell de complet gràcies al Mobile World Congress


Temes relacionats

Empreses santcugatenques participen al Mobile World Congress (25/feb/13)


  • Comparteix:

Participants del congrés / Fotografia: ACN

Participants del congrés / Fotografia: ACN

El Mobile World Congress omple les habitacions dels quatre hotels de Sant Cugat. Els organitzadors preveuen que l'esdeveniment, que s'allargarà fins dijous, mobilitzi més de 70.000 professionals del sector, la xifra més alta des que el congrés se celebra a Catalunya, el 2006.

Els hotels de la ciutat han penjat el cartell de complet gràcies al congrés de telefonia mòbil que se celebra aquesta setmana a Barcelona. El cap de recepció de l'Hotel Sant Cugat H&R, Jorge Plasencia, ha confirmat que tenen una plena ocupació i que els assistents vénen d'arreu del món.

Jorge Plasencia

L'ocupació és del 100% gràcies a Mobile World Congress. Et trobes una mica de tot: europeus, asiàtics i americans.


Els hotels consultats per Cugat.cat han destacat que els dies de plena ocupació són aquest dilluns i dimarts. A partir de dimecres i, sobretot, dijous, les habitacions es començaran a buidar perquè els assistents tornaran als països d'origen, tot i que alguns allarguen l'estada fins el cap de setmana.

Està previst que el Mobile World Congress, que aquest any se celebra a la Fira de la Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat, tingui un impacte econòmic de 300 milions d'euros a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.