El Banc Sabadell aplicarà un 40% de descompte als immobles de segona mà


Temes relacionats

Banc Sabadell registra 82 milions d'euros de benefici en el darrer any (24/gen/13)

Banc Sabadell emet cèdules hipotecàries per 1.000 milions d'euros (11/gen/13)


  • Comparteix:

Solvia posarà en venda immobles amb un 40% de descompte/ Font: Blog.bancsabadell.com

Solvia posarà en venda immobles amb un 40% de descompte/ Font: Blog.bancsabadell.com

El Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, vendrà immobles de segona mà amb un 40% de descompte a través de la seva immobiliària, Solvia. Les operacions, que començaran aquest divendres i s'allargaran fins al 30 d'abril, es podran finançar a través de la mateixa entitat bancària. La campanya arriba com una continuació de la que ja es va llançar a l'octubre passat i que, segons l'empresa, va suposar el 50% de les vendes de tot l'any.

Durant l'any 2012 la immobiliaria Solvia va vendre un total de 13.777 immobles, la meitat dels quals es van vendre durant l'últim trimestre de l'any, període que coincideix amb la posada en marxa d'una campanya de venda. Per aquest motiu, la immobiliària del Banc Sabadell ha decidit aplicar un 40% de descompte als immobles de segona mà en una nova campanya.

El director d'Inversions Immobiliàries del Banc Sabadell, Joan Bertran, ha qualificat el projecte com una 'oportunitat d'invertir en l'adquisició d'habitatge' en un moment que segons afirma 'la demanda s'ha reactivat'. La majoria dels immobles que formen part de la campanya estan ubicats a l'arc mediterrani, Balears i Madrid i el 80% té un preu inferior als 90.000 euros, segons l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.