El pressupost del 2012 tancarà amb superàvit


  • Comparteix:

Façana de l'ajuntament

Façana de l'ajuntament

Els comptes municipals del 2012 es tancaran amb superàvit, tal com ha avançat l'alcaldessa, Mercè Conesa, en una entrevista a Cugat.cat. Conesa ha destacat la importància que la corporació no generi dèficit, ja que això evita haver de sotmetre's a un pla de sanejament, obre la porta a obtenir crèdit de les entitats financeres i permet pagar els proveïdors a 50 dies. Els números definitius de la liquidació del 2012 es presentaran al proper ple municipal.



Al proper ple municipal es presentaran les xifres finals de la liquidació del pressupost de l'any passat, és a dir, tota la informació relativa al que ha ingressat i el que ha gastat l'Ajuntament. Conesa ha llançat un missatge de tranquil·litat amb relació als comptes municipals i assegura que el control de la despesa ha permès liquidar el pressupost amb un petit superàvit que evitarà haver de sotmetre's a un pla de sanejament.

Mercè Conesa

No hem fet dèficit. Això ha de tranquil·litzar els santcugatencs. No gastem més del que ingressem i presentarem superàvit.


Conesa també ha destacat que aquest equilibri pressupostari permet també mantenir l'Ajuntament per sota del llindar del 75% d'endeutament i que, fins i tot, aquest índex es podria reduir en 'cinc o sis punts percentuals'. Aquest fet és important per complir la llei i per tenir opcions d'accedir al crèdit de les entitats financeres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.