Sant Cugat Actiu 2013 tindrà com a lema 'Sant Cugat, punt de trobada'


Temes relacionats

Sant Cugat Actiu i la Nit de l'Art conviuran per ampliar oferta i públic (19/feb/13)

La 12a Mostra Sant Cugat Actiu se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny ( 5/feb/13)


  • Comparteix:

Logo del Sant Cugat Actiu d'enguany / Font: Premsa Sant Cugat

Logo del Sant Cugat Actiu d'enguany / Font: Premsa Sant Cugat

La 12a Mostra de comerç, indústria i serveis Sant Cugat Actiu tindrà com a lema 'Sant Cugat, punt de trobada'. Amb aquesta premissa es vol destacar la quantitat de serveis que ofereix la ciutat i el seu potencial com a referència comercial, empresarial, turística, cultural i d'emprenedoria. La cita tindrà lloc el 31 de maig, 1 i 2 de juny, i espera comptar amb la presència de 50.000 persones.

Durant aquest cap de setmana el centre es convertirà, novament, en un gran aparador comercial, gastronòmic i de serveis. Serà la tercera vegada consecutiva que la mostra aposta per ubicar-se en diversos espais del centre i no en una única carpa habilitada al Parc de l’Arborètum, com s'havia fet altres anys. Enguany, a més, la cita comercial coincidirà amb la 13a Nit de l'Art.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és mostrar la capacitat emprenedora local, apropar el comerç a la ciutadania i promocionar Sant Cugat com a referent de negoci, turisme, coneixement, cultura i oci. La Fundació Sant Cugat Actiu; formada per l'Ajuntament i diverses institucions econòmiques, socials i comercials santcugatenques; s'encarregarà de gestionar l'organització d'aquesta mostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.