SCE uneix esforços amb la Jove Cambra d'Empresaris de Barcelona


  • Comparteix:

Frederic Boix i Rubén Isern han signat l'acord en representació de les dues associacions / Font: Sant Cugat Empresarial

Frederic Boix i Rubén Isern han signat l'acord en representació de les dues associacions / Font: Sant Cugat Empresarial

L'associació Sant Cugat Empresarial (SCE) i la Jove Cambra d'Empresaris de Barcelona (JCEB) han subscrit un conveni de col·laboració per desenvolupar accions conjuntes per fomentar Sant Cugat com un pol d'atracció per a les empreses i com a centre d'excel·lència en coneixement, innovació i progrés. Les dues entitats compartiran dades per desenvolupar estudis en l'àmbit de l'empresa, organitzaran accions conjuntes orientades a la promoció empresarial i promouran l'intercanvi d'informació i la resolució de problemes de les companyies ubicades a Sant Cugat.

L'acord preveu la mediació de SCE per treballar pel desenvolupament i progrés de la JCEB i donar suport a les seves accions de dinamització empresarial i de coneixement. Al seu torn, la cambra barcelonina es compromet a participar en activitats que facilitin al teixit empresarial de Sant Cugat la retenció de talent, la transferència de coneixements i la dinamització econòmica.

El president de SCE, Frederic Boix, conjuntament amb el seu homòleg de la JCEB, Rubén Isern, ha signat el conveni aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.